Celine en Vagina’s what else ?!

In tijden van onverdraagzaamheid en narcisme, is torhoutvandaag altijd bereid wat tegengas te geven. Wist je dat Celine Vandenberghe, medewerkster van www.torhoutvandaag.be, deel uitmaakt van het roemrijke gezelschap Vagina’s what else?! What’s in a name? Wij vroegen het haar.

(foto @Iona VanbOrm )

Celine Vandenberghe: “Vagina’s what else?! Is een levenselixir voor eeuwige jeugd en de natte tienerdroom van iedere vrouw. Nee, dit wordt geen objectief artikel, het enthousiasme en de onstuimigheid van dit prettig gestoord trio heeft Torhout Vandaag helemaal overtuigd.”

” Het begon voor Vagina’s what else?! iets meer dan een jaar geleden. Cha Noir, de keytariste, is onlangs 30 jaar geworden. Om iets aangenaam aan deze confronterende leeftijd te koppelen, schreef ze vorig jaar een bucketlist ‘things to do before thirty’. Daarbij stond een band beginnen met stip op nummer één. Het feit dat ze geen muzikale achtergrond heeft, mocht geen probleem vormen. Cha klopte aan bij twee like minded souls, Tine Lammens werd de drumster en ik, Celine Vandenberghe dacht dat de basgitaar mij wel zou liggen.”

“Onze ontluikende muzikale skills schaven we bij in de zelfverklaarde repetitieruimte bij mijn ouders  in Aartrijke. Daar hebben we alle tijd en ruimte om magie zijn werk te laten doen. De eerste optredens waren in West-Vlaanderen. Zo mocht de band, met amper twee nummers op ons repertoire openen op Karma Hotel in café Manuscript in Oostende. Met zoete vaginalollies en mysterieus neonlicht maakten we het publiek helemaal wild.”
“We geven toe dat we dankzij de hulp van ‘Frits en de liefjes’ nummers kunnen maken en nieuwe input krijgen voor de repetities. Frits oftewel Kim Jacobus en één van liefjes, Bert Janssens, spelen samen in ‘broederband’, Mostly Whites. Ook Jonas Messelier (Rock Zerkegem), Mathias Saesen en Girls Go Boom zijn onvergetelijke steunpilaren op onze weg naar de roem. En die komt er, wij meiden mikken alvast hoog en dromen ervan om in het voorprogramma van Kenji Minogue te mogen spelen.”

” Vaginas, what else?! bewijzen dat je met passie en wilskracht al een heel stuk ver raakt. Dat het ok is om hulp in te roepen waar je op je eigen grenzen stoot. Zolang je jezelf maar niet te serieus neemt. We hopen zo anderen te inspireren om werk te maken van op het eerste zicht onhaalbare dromen.”

“De keizerlijk snedige Vaginas what else?! zijn de nieuwe hype, wie ze niet wil missen kan ze binnenkort spotten in Gent op 2 februari in de Plek, 26 februari in Antwerpen, 2 maart in Maldegem en eind april in Oostende. Verwacht je aan catchy deuntjes waarbij de dames geen enkele taboe schuwen. Voor deze drie is alles helemaal oké zolang er plaats is voor respect en openheid. Voor meer nieuws en kleurrijke patches; volg de pagina van Vagainas, what else?! op facebook. (https://www.facebook.com/oururl/)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *