CD&V stelt lijst Gemeenteraadsverkiezingen 2018 voor

Op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van CD&V Torhout in zaal ‘de Bosgalm’ is de CD&V-ploeg voorgesteld die zal deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Het is een mix van ervaring en 11 nieuwe kandidaten. Daarnaast hebben de leden ook het vertrouwen gegeven aan Hilde Crevits als lijsttrekker, Kristof Audenaert op plaats 2 en Bart Naeyaert als lijstduwer.

 

Van de 27 kandidaten in 2012 zijn er 15 opnieuw bereid om deel te nemen. Dit is het voltallige schepencollege (Lieselotte Denolf, Eddy De Ketelaere, Elsie Desmet, Hans Blomme, Rita Dewulf, Joost Cuvelier en Annick Vanderspurt), gemeenteraadsleden Mieke Verduyn, Pieter Billiet en Laurie Bogaert en de OCMW-raadsleden Delphine Levrouw en Martine Kerckhove.

Daarnaast werden 11 nieuwe kandidaten voorgesteld, in alfabetische volgorde zijn dit:

 • Johan Bostoen – 58 jaar, Atelierstraat 20 en heeft drie kinderen. Beroep : bedrijfsleider bronbemaling Bostoen Johan BVBA.

Hij was vroeger 10 jaar ambulancier bij het Rode Kruis en werkt nu als vrijwilliger achter de schermen mee in de brandweer.

 • Elke Casier – 38 jaar, Hillestraat 13. Gehuwd met Cedric Reniers en moeder van twee kinderen: Sebastien en Leonie. Beroep : advocaat bij Windels – Casier advocaten. Lid KTG Houtland en lid schoolbestuur van VBS De Revinze
 • Sebastiaan Cordie – 22 jaar, Hugo Verriestlaan 19. Samen met Lisa Opdecam. Beroep : opvoeder in de middenschool Torhout Speler bij KM Torhout en trainer bij de jeugd van KM.
 • Dirk Dauwe – 54 jaar, Sint-Rembertlaan 30. Gehuwd met Liesbeth Verhaert , vader van twee kinderen Jan en Siska. Beroep : orthopedisch chirurg AZ Delta en deeltijds op het kabinet van Vlaams viceminister-president Hilde Crevits voor welzijn.
 • Dries Debruyne – 36 jaar, Onze-Lieve-Vrouwestraat 21. Samen met Eline Vandenberghe, vader van twee kinderen Tuur en Ward. Beroep : Vlaamse facilitator Interreg (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) CD&V-bestuurslid
 • Kristoff Demoor – 42 jaar, Rozeveldstraat 98. Gehuwd met Els Vanhaste, vader van Amandine, Mathias, Charline. Beroep : operator bij IVBO (verbrandingsoven Brugge).  Bestuurslid bij vogelvereniging De Ceres Torhout, Geocaching Brugge, beweging.net, militant voor ACV openbare diensten bij IVBO
 • Matijs Gevaert (afwezig wegens examens) – 22 jaar, Ruddervoordestraat 22. Student Master of Science in de biowetenschappen: voedingsindustrie Groepsleider Scouts Sint-Rembert.
 • Joke Swyngedouw – 44 jaar, Kwaplasstraat 23a. Gehuwd met Wim Rotty en twee kinderen Seppe en Sien. Beroep : Onderwijzeres BLO school De Torretjes
  Lid van duikclub Bleu Dolphine, Danspas Wijnendale, koor De Colores, Herdertrappers Goede Herder, Vormselcatechese Sint-Pieters, toneelkring De Vondeling en gastgezin voor Kadans Wijnendale.Rik Vancouillie – 56 jaar, Sparappelstraat 51. Buschauffeur en middagtoezicht in de vbs van Wijnendale en kerkbediende in de kerk van Wijnendale. Voorzitter en spelend  lid van de Koninklijke Fanfare Hoger Op van Aartrijke en spelend lid van ‘t klein muziekstje.
  Nico Vanhooren – 32 jaar, Ruddervoordestraat 107. Beroep : vrachtwagenchauffeur. Volwassen begeleider KLJ Torhout, voorzitter Bedrijfsgilde Torhout en bestuurslid Landelijke Gilde Torhout.
  Sandy Vanparijs – 38 jaar, Vijfhuishoekstraat 19. Gehuwd met Gerdi Desmet, mama van 2 dochters Astrid en Eline. Beroep jurist dienst vergunningen provinciebestuur West-Vlaanderen. Bestuurslid bij Landelijke Gilde, Bedrijfsgilde Torhout en lid KVLV.

  Binnen enkele maanden zal de volledige lijst en het partijprogramma bekendgemaakt worden. Momenteel zijn er gesprekken bezig met de 27ste en dus laatste kandidate.

One thought on “CD&V stelt lijst Gemeenteraadsverkiezingen 2018 voor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *