Kinderopvang vinden in Torhout voortaan kinderspel

Elke ouder zal het wel weten: het vinden van geschikte kinderopvang is geen makkelijke opdracht. Het aanbod is heel verscheiden en vaak moet je verschillende mails sturen en telefoontjes plegen om zicht te krijgen op de vrije plaatsen. Maar voortaan is kinderopvang vinden in Torhout kinderspel met de nieuwe website www.kinderopvangwijzer.be .

VOORSTELLING KINDEROPVANGWIJZER

(Foto EVH)

De website biedt een gebruiksvriendelijk overzicht van alle kinderopvanginitiatieven in Torhout, zowel voorschools (0-3 jaar) als buitenschools (2,5-12 jaar). Je kan er als (toekomstige) papa of mama heel gemakkelijk online op zoek gaan naar vrije plaatsen die aansluiten bij jouw specifieke opvangbehoefte. “De Kinderopvangwijzer is een grote meerwaarde voor de bekendmaking van alle kinderopvanginitiatieven in Torhout en voor alle jonge ouders is de zoektocht naar kinderopvang veel gemakkelijker”, zegt schepen van kinderopvang Rita Dewulf.

Om dit mogelijk te maken investeerde het stadsbestuur 847 euro in de aanmaak van deze nieuwe applicatie. Daarnaast wordt een jaarlijks budget van 423,50 euro uitgetrokken voor het onderhoud van de webpagina.

Op donderdag 8 februari kwamen de verantwoordelijken van de verschillende Torhoutse kinderopvanginitiatieven (foto) bijeen voor een opleiding waarbij alle gegevens werden ingevoerd zodat het project kon gelanceerd worden met de meest recente gegevens. Vanaf vandaag kan iedereen naar hartenlust zoeken op www.kinderopvangwijzer.be/torhout naar geschikte opvang voor de kids.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *