Bestellen online bij Beenhouwerij Lieven

Beenhouwerij traiteur Lieven in de Breidelstraat 7 vernieuwt mee met de stad. Het is nu mogelijk om online vlees te bestellen via de website www.beenhouwerijlieven.be. Het is de eerste slagerij in Torhout die dit doet. Als je online bestelt, dan kan je in de winkel onmiddellijk betalen en afhalen. Zo vermijd je eventuele wachttijden. Ook levering aan huis is mogelijk. Lieven levert op vrijdagavond tussen 18 en 20 uur bij u thuis. Je kan charcuterie, vers vlees, koude schotels, dagschotels, gourmet, bereide gerechten en nog veel andere producten bestellen. Bezoek de site voor meer informatie. Bij de eerste bestelling online ontvangt u nu ook 50 extra punten op uw Joyn-kaart. Deze actie loopt tot 28 februari 2018. Vlug doen dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *