Hectuor brengt wereldpremière in Torhout

Hectuor is verheugd u de project-release voor hun kersvers ensemble te mogen meedelen. Een ensemble bestaande uit hobo (Anne-Leen Gevaert), saxofoon (Don-Paul Kahl), harp (Britt Simons) en piano (Andries Voets). Speciaal voor deze unieke, nooit eerder geziene combinatie schreven componisten uit België en Griekenland nieuwe creaties. De project release bestaat uit een aantal concerten over heel België.
“Debuut” is Hectuor Ensemble’s eerste stap in nieuwe samenwerkingen met deze unieke groep van instrumenten. Met deze nieuwe composities hopen ze niet alleen zichzelf als een ensemble op de Belgische muziekscène te plaatsen maar ook de horizonten te verbreden van een steeds uitbreidend repertoire van de componisten van vandaag.
Programma:
Encounters – Klaas Coulembier *
Physika – Nick Van Elsen *
REQUIEM FOR THE REASONABLE MAN- Pavlos Serassis *
Chasing Ornaments – Tom Hondeghem *
* – WERELDPREMIÈRE
Datum: 16.02.2018
Locatie: Kleine Kapel, Kunstacademie Torhout, Bruggestraat 12, 8820 Torhout Tijdstip: 20 uur
Inkom Gratis

Meer info: http://www.hectuor.com/
https://www.facebook.com/hectuor/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *