Gianni Sennesael naar Torhout KM

De 27-jarige Gianni Sennesael (19/04/1990) komt over van KSCT Menen dat zondag bij winst de tweede periodetitel kan pakken in 3VFVA . De aanvaller zette zijn eerste voetbalpassen in clubverband in 1997 bij KSV Diksmuide. In 2006 trok hij naar KSV Roeselare om er na twee seizoenen terug te keren naar KSV Diksmuide. In 2009 trok hij naar KFC Langemark waar hij debuteerde in het A-elftal. Opnieuw twee seizoenen later ging het telkens voor één seizoen richting Club Roeselare, terug KFC Langemark en SVD Kortemark. In 2014 speelde hij voor het eerst in de nationale reeksen bij SK Eernegem waar hij 13 keer scoorde in 20 wedstrijden, maar één seizoen later zakte hij terug af naar 3de provinciale bij KWS Houthulst. Daar vond hij 20 keer de weg naar doel in 24 wedstrijden. In 2016 maakte hij terug de sprong naar de nationale reeksen om bij zijn huidige club KSCT Menen te spelen. Tot op heden speelde hij er 40 wedstrijden waarin hij 11 keer de netten deed trillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *