Thomas Cornelis naar Torhout KM

De 23-jarige Thomas Cornelis (17/08/1994) komt over van reeksgenoot Olsa Brakel. De flankaanvaller zette zijn eerste voetbalpassen in het millenniumjaar bij KFC Wakken en verbleef daar drie seizoenen. Daarna ging het voor twee seizoenen richting Harelbeke/Ingelmunster. In 2005 trok hij naar de elitejeugd van kersvers eersteklasser Zulte-Waregem waar hij bleef tot bij de beloften in 2012.

Debuteren in een A-elftal deed hij als 18-jarige in het seizoen 2012-2013 bij de toenmalige reeksgenoot Racing Waregem waar hij zes keer scoorde. Nadat KM interesse toonde in het jonge talent, koos hij na het seizoen toch voor een andere reeksgenoot KFC Izegem, waar de huidige trainer van Torhout KM, Bruno Debo, ook werkzaam was. Daar bleef hij vier seizoenen tot hij dit seizoen na de fusie in Izegem koos voor Olsa Brakel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *