Mooiste etalage voor Le Fabuleux Destin

Tijdens Kerstkoopzondag 2017 kon het winkelende publiek stemmen op de mooiste winteretalage of beter Kerstetalage. Dat werd uiteindelijk Le Fabuleux Destin in de Oostendestraat 63. Hannelore Verweirder had er dan ook meer dan haar werk van gemaakt.

Torhout Handelt!, het samenwerkingsverband tussen het Lokaal Bestuur Torhout en de lokale middenstand, wil de Torhoutse winkels extra in de kijker zetten. Daarom voorziet het Lokaal Bestuur Torhout opnieuw een aantal winkelweekends. Het eerste vindt plaats op 3 en 4 maart.
Lenteshopping 3-4 maart

De aftrap van de winkelweekends wordt gegeven het eerste weekend van maart. Dan kun je in Torhout komen lenteshoppen! De ideale gelegenheid voor de Torhoutse kledingzaken om uit te pakken met de nieuwe collecties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *