Torhout zoekt enthousiaste ondernemers voor Santeboetiek 2018!

In navolging van een geslaagde editie in 2017, zoekt de stad opnieuw enthousiaste ondernemers om in de zomer van 2018 een pop-up te bemannen in het prachtige Kasteel Ravenhof! Geïnteresseerden kunnen zich kandidaat stellen tot 12 maart 2018.

Santeboetiek 2018

Het Lokaal Bestuur Torhout verleent 3 concessies voor pop-up gebruik in Kasteel Ravenhof. Het project is niet aan zijn proefstuk toe, want in de zomer van 2017 kon je er al genieten van gin, make-up en fotosessies!

Om van deze editie opnieuw een succes te maken, is de stad op zoek naar mensen met een droom, een visie, en een vat vol ondernemersenergie.

Tal van mogelijkheden

Potentiële horecazaken krijgen de mogelijkheid om maar liefst 2 terrassen in te palmen, beide gelegen aan het water van het vernieuwde Ravenhofpark. Verder behoren een boutique, een restaurant, een vintage winkel of een waar kunstenaarscollectief tot de mogelijkheden. Uiteraard staat de stad ook open voor andere creatieve en leuke ideeën.

“We zijn alvast op zoek naar een creatieveling die de link met het Museum Torhouts Aardewerk kan maken. Ook in de zomerperiode verwachten we namelijk heel wat bezoekers in het Museum Torhouts Aardewerk”, zegt schepen van cultuur en toerisme Lieselotte Denolf.

Interesse? Dien je voorstel in vóór 12 maart.

Er is al behoorlijk wat interesse, maar maar er kan nog steeds ingeschreven worden! Ben je geïnteresseerd? Dien dan vóór 12 maart 2018 een voorstel in via economie@torhout.be.

Inschrijven kan door een kort businessplan en bijhorende motivatie in te dienen met een duidelijke omschrijving van wat men precies wenst te ondernemen. Wie meer informatie wil over de locatie, die kan terecht bij Ann Vanassche, coördinator lokale economie, ann.vanassche@torhout.be.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *