School is cool in het Houtlandinstituut

Op vrijdag 14 november organiseerde het Houtlandinstituut een ontmoetingsmoment onder de naam: ‘School is cool’. Leerlingen van het 5de en 6de jaar lager onderwijs konden zo kennismaken met het middelbare. De volgende workshops die bestonden uit 3 blokken van 50 minuten stonden op het menu: werken met Moviemaker, dansen, streetsoccer, badminton, de Romeinse keuken, mini-Technopolis, leren werken met een iPad, techniek en goochelen met getallen. Tot slot was er ook een lesmarathon voor de laatstejaars. Tot 8u ’s morgens kregen ze les ten voordele van SISP, een project dat straatkinderen in India helpt.

SchoolIsCool61.jpg
SchoolIsCool62.jpg
SchoolIsCool63.jpg
SchoolIsCool64.jpg
SchoolIsCool65.jpg
SchoolIsCool66.jpg
SchoolIsCool01.jpg
SchoolIsCool02.jpg
SchoolIsCool03.jpg
SchoolIsCool04.jpg
SchoolIsCool05.jpg
SchoolIsCool06.jpg

(c) Apriotief bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *