Nog 2 x2 gratis kaarten voor de Euroschlagerparade!

De winnaars van de eerste vier gratis kaarten voor de Euroschlagerparade (16 en 17 maart) worden bekend gemaakt op 12 maart. Wie graag naar de Euroschlagerparade gaat, kan uiteraard tickets kopen. En met het gezelschap dat Concertevents  op de planken brengt, is het logisch dat al heel wat mensen een inkomkaart kochten. Voor late beslissers: er zijn nog tickets maar wees snel!

Nog 2 gratis tickets!
Torhoutvandaag geeft nog  2 x 2 tickets weg: 2 voor vrijdag 16 maart en 2 voor zaterdag 17 maart.
Wat moet je doen?
Gewoon: stuur een e-mail naar info@torhoutvandaag.be met als onderwerp Euroschlagerparade en in de body van de e-mail je gegevens (naam, adres, gsm-nummer). Het lot doet de rest. De winnaars worden bekend gemaakt op 14 maart!
Deze actie loopt ook via Facebook torhoutvandaag waar je moet liken en delen!

One thought on “Nog 2 x2 gratis kaarten voor de Euroschlagerparade!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *