Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Rijselstraat (16.03.2018 – 00.31 uur)  Personenwagen rijdt tegen een geparkeerd voertuig en rijdt verder. Bestuurder kon verder aangetroffen worden. Betreft B.V.(man, °1981 uit Torhout). Hij is onder invloed van alcohol en legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. Hij wordt bestuurlijk aangehouden en opgesloten in de doorgangscel. Zijn voertuig is niet meer rijvaardig en wordt getakeld.
Burg (16.03.2018 – 13.19 uur) – Brand – Melding van brand in appartement, brandweer ter plaatse. In het getroffen appartement is er op het moment van de brand niemand aanwezig. Zware rookontwikkeling, overige bewoners kunnen appartementsgebouw op eigen houtje verlaten (met uitzondering van 1 persoon die niet mobiel is en dient geëvacueerd te worden). Brand is volgens de brandweer accidenteel ontstaan in de keuken. Appartement is niet meer bewoonbaar, noodopvang wordt voorzien voor de bewoners (B.B., vrouw, °1975 en haar 2 kinderen van 12 en 16 jaar). Tijdens bluswerken wordt de Burg volledig afgesloten voor alle verkeer. Een hoofdinspecteur van de Lokale Politie Kouter, die als eerste ter plaatse was, het raam van het appartement heeft ingegooid en met een brandblusapparaat het vuur begon te blussen, wordt licht gewond (bevangen door de rook ) overgebracht naar het AZ Deltaziekenhuis campus Torhout.  

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *