Win 11 dagschotels!

De Plezanten Hoek serveert sedert maandag 26 maart dagschotels! Vlaamse, dagelijkse kost! Ga die proeven en maak kans op een tienbeurtenkaart!

Wedstrijd: 11 dagschotels en een week dagschotels

Wie tussen 2 en 30 april een dagschotel gaat eten in de Plezanten Hoek in de Oostendestraat 82, maakt kans op een gratis tienbeurtenkaart! Je hoeft daarvoor alleen je contactgegevens op een papiertje te schrijven en in de box op de toog te deponeren. De onschuldige kinderhand doet daarna de rest.


Wie een tienbeurtenkaart vol heeft, krijgt trouwens altijd een gratis dagschotel…Dat betekent dus dat wie de gratis tienbeurtenkaart wint, eigenlijk 11 gratis dagschotels wint! Het gaat hier om de schotel, soep, hoofdgerecht, koffie of thee, zonder drank.

Wie tussen 2 en 30 april meest dagschotels verorberde, krijgt een hele week gratis dagschotel. Dat komt dan neer op 4 dagschotels (maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag; donderdag is sluitingsdag).

Facebook: liken en delen

Wie het item over de gratis dagschotels deelt en liket op Facebook torhoutvandaag, maakt kans op een Torhoutbon van 20 euro!

Wie het artikel op facebook Plezanten Hoek liket en deelt, maakt kans op een gratis spaghetti in de Plezanten Hoek!

De winnaars worden bekend gemaakt op woensdag 2 mei via http://www.torhoutvandaag.be/ en https://www.facebook.com/torhoutvandaag/.

One thought on “Win 11 dagschotels!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *