Nieuw clublokaal lijnvissers

Bij de visvijvers in Groenhove, waar 25 jaar lang een oude houten chalet stond, prijkt nu een hedendaags functioneel en energiezuinig lokaal dat perfect past in de omgeving.

Het lokaal zal in de eerste plaats dienst doen als clublokaal voor de Lijnvissers Groenhove. Deze club beheert ook de visvijvers voor de stad en organiseert er hengelactiviteiten en wedstrijden. Ook andere verenigingen kunnen dit lokaal voor een clubactiviteit reserveren op de sportdienst. Private feesten worden niet toegestaan en uiteraard geldt het toegankelijkheidsreglement van het bos ook voor dit lokaal.

Het stadsbestuur vindt het belangrijk dat een club zoals de Lijnvissers Groenhove alle kansen krijgt. Zij bieden vrijetijdsbesteding aan heel wat hengelaars: jong en oud kan er terecht. Zowel de recreant als de wedstrijdhengelaar. De club levert ook inspanningen om mensen met een beperking en mensen die het financieel moeilijker hebben te laten genieten van hun sport. De stad trok 45.000 euro budget uit voor dit project.

Architect Ruben Galle stond in voor het ontwerp en hechte veel belang aan hoe het gebouw een meerwaarde kan zijn voor deze unieke omgeving. De technische dienst van de stad nam het grootste deel van de werken op zich: funderingen, ruwbouw, isolatie, elektriciteit en sanitair. Voor het schrijnwerk werd beroep gedaan op Tony De Neve uit Torhout en voor de dakbedekking ging de stad in zee met Thomas Vandewalle.

Zie meer:

IMG_7657.jpg
IMG_7659.jpg
IMG_7660.jpg
IMG_7662.jpg
IMG_7663.jpg
IMG_7664.jpg
IMG_7645.jpg
IMG_7646.jpg
IMG_7647.jpg
IMG_7648.jpg
IMG_7649.jpg
IMG_7652.jpg
[/wppa

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *