Land of Love wordt hemels

Achter de schermen stijgt de spanning bij de organisatie van Land of Love. Nu de zomer voor de deur staat is de promotie campagne echt van start gegaan. Men is volop in de weer om van de komende editie van Land of Love, op 25 augustus, opnieuw een fantastisch succes te maken.

Frederick Muys: “Op de nieuwe weide gelegen tussen de Warandestraat en Steenveldstraat zal binnen enkele maanden het festival neerstrijken en er een GIGANTISCH podium neerzetten. Wat we nu al kunnen verklappen is dat dit podium nog groter wordt dan vorig jaar. Met in totaal 37 meter breedte en 21 meter op het hoogste punt kunnen we met trots zeggen het grootste podium in de festivalgeschiedenis van Torhout en omstreken neer te zetten.”

Logistieke verbeteringen

“Met deze 2de editie zorgen we ondermeer voor heel wat logistieke verbeteringen. Naast het festival zal een parking beschikbaar zijn voor de gewone bezoekers. Tegen een kleine vergoeding kunnen mensen dus net naast de ingang staan. Wie liever gratis parkeert kan dit net als vorig jaar aan het Station, Aan de Mast en aan Infrax. Shuttlebussen brengen je vanaf deze locaties tot op de festivalweide.”

“Verder heeft de organisatie ook aandacht voor de feedback van de bezoekers. De pijnpunten van vorig jaar worden dus aangepakt: , het aantal eetstanden in de foodcorner wordt drastisch verhoogd, en de toiletten krijgen een flinke upgrade.”

“Nog een nieuwigheid: Land of Love gaat dit jaar voor een systeem zonder drank – en eetbonnen. In plaats daarvan zal de bezoeker geldwaarde op zijn toegangsbandje kunnen zetten waarmee aan elke bar of foodstand zal kunnen betaald worden. Deze polsbandjes kunnen op het terrein zelf ‘opgewaardeerd’ worden via Bancontact of aan de cash verkooppunten. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat de resterende waarde – na aftrek van een administratiekost voor de provider – terug zal kunnen gerecupereerd worden na het festival. In navolging van enkele andere festivals is de organisatie van Land of Love trots om ook in dit systeem te stappen, wat toch een hele verbetering naar verwerking en milieu (denk maar aan duizenden drankbonnen die niet hoeven gedrukt te worden) met zich meebrengt.”

Line-up

“De reeds indrukwekkende affiche met internationale toppers als Sandro Silva, Mark with a K, Zany, Ghost en Industrialiyzer worden  nog aangevuld met een hoop jonge wolven die de lokale jeugd zeker gaat herkennen: Dwightlight & Jellousy hebben zowat alle fuiven in Torhout en omstreken platgespeeld, de mannen van The Launch hebben reeds jarenlang hun eigen show op radio IRO/TRO en Anthony C draait ook reeds jaren mee in het lokale uitgaansleven. Twodex staat op kop van een nieuwe generatie techno-helden uit het Oostendse, Benny Boens kan ook putten uit een jarenlange ervaring als feest-dj en tenslotte staan de Ichtegemse Nightcrawlers reeds de tweede maal paraat in de hardstyle stage.”

De volledige affiche ziet er na aanvulling van deze laatste worp als volgt uit:

ARCE AMORUM (Mainstage): Sandro Silva / Mark with a K / CJ Bolland / Insider (Live) / Foncky Time / Sem Thomasson/ Lennert Wolfs/ 5napback / Dennis Cartier / BlVckprint / Dwilghtlight vs Jellousy

LE CHÂTEAU DE L’AIR (Retro & 90’s): DJ Ghost / Zolex / Phi Phi / DJ HS / Da Rick / DJ Bountyhunter / DJ Bolle / Phil Watts / The Launch / DJ Stef / Anthony C

 EARTH’S CAVE (Rock & Various) : Discobaar A Moeder / Bizkit Park (Live) / Houston’s Problem (Live) / Hindu Nights DJ’s / Mr. T / DJ Tône / Benny Boens / DJ Bertrand

THE WATER PALACE (Techno): Industrialyzer (Live) / Goldfox / Dimitri Andreas (Live) / Stanny Franssen / X&Trick (Live) / Seba Lecompte / Double U Jay / Cyrix / Twodex

FORTRESS OF FIRE (Hardstyle) : Zany / Myst / Rvage / Dark-E / Demoniak / Akyra / Revalue / Deako / Nightcrawlers

75% van de tickets verkocht

“Er snel bij zijn is de boodschap, want de laatste wave tickets (‘Wave 3′) gaan momenteel snel de deur uit, wat wil zeggen dat meer dan 75% van het totaal aantal tickets is verkocht.”

“Vanaf heden zijn er tevens gedrukte tickets  verkrijgbaar in voorverkooppunten: Topdisc in Torhout en Drankcenter Rojo in Handzame. De prijs van een ticket is 40 euro. Vermoedelijk zullen er ook dit jaar geen tickets meer beschikbaar zijn aan de deur. Vorig jaar was Land of Love uitverkocht, en ook dit jaar streven we hier opnieuw naar.”

Familiedag

“Op de zondag na het festival komt er opnieuw een heuse Torhoutse familie-dag op dezelfde terreinen. Hierbij zullen tevens 2 coverbands aanwezig zijn. Voor de kinderen zal opnieuw heel wat animatie voorzien worden. Mensen die interesse hebben om te helpen tijdens de opbouw, op de dag van het event of voor de afbouw van Land of Love kunnen zich nog steeds inschrijven via www.landoflove.be/medewerkers

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *