25ste Hof & Huis

De 25e editie van “Hof & Huis” valt tijdens het pinksterweekend. Van zaterdag 19 mei tot en met pinkstermaandag 21 mei wordt u er dagelijks van 10 tot 18 uur door meer dan 140 exposanten verwelkomd.  Hof & Huis is al 25 jaar uw vaste afspraak om het mooiste op het vlak van tuin, interieur, lifestyle te ontdekken.

Alles voor de tuin en het landelijk interieur!
De tuin als verlengstuk van het interieur vormt al jaren de rode draad van Hof & Huis en blijft de bezoeker ook jaar na jaar inspireren. De meer dan 140 exposanten proberen je immers al jaren te bekoren met nieuwigheden die jouw beleving in de tuin of in je huis rijker maken. Je gaat naar huis met honderden nieuwe tips, ideetjes of aankopen, klaar om een hele zomer te genieten. En hoe!

25 jaar: een mooi jubileum, gekruid met veel “peper & zout”!

Hof & Huis is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een ware klassieker, een tuinfeest waar iedereen elk jaar naar uitkijkt. Op het domein van Kasteel d’Aertrycke presenteren ze dan ook jaarlijks een mooie waaier aan exposanten mèt inhoud! Speciaal voor dit jubileum hebben ze voor jong en oud een mooi en gezellig programma samengesteld zodat je ook in 2018 opnieuw ten volle zult kunnen genieten van een inspirerende belevingsdag: kookdemo’s, heerlijke voeding, schapendemonstraties,  probeer een elektrische fiets uit, ontdek de lokale voeding van de regionale voedingsproducenten, etc.

Het “ecodorp” is al twee jaar een inspiratiebron voor wie met de natuur en onze omgeving iets bewuster wil omspringen. We kunnen er immers niet om heen: we moeten allemaal iets doen met het milieu en er beter zorg voor dragen.  

 Foodtrucks

Net als bij de vorige edities werken ze ook dit jaar met een aantal foodtrucks. Deze vernieuwende en gevarieerde aanpak wordt door bezoekers sterk gewaardeerd.

Praktische info:

Van zaterdag 19 tot pinkstermaandag 21 mei, telkens van 10 tot 18 uur.

Gratis parkeren vlak voor de deur op grote parking

Inkom: algemene inkom:  9 euro.

60+ en jongeren:  8 euro

Honden welkom aan de leiband

Koop vooraf op http://www.tuinbeurzen.be/ je tickets met korting en vermijd de wachtrij aan de kassa

Locatie: Kasteel d’Aertrycke, Zeeweg 42, Torhout, België

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *