Staf Polletprijs voor Land of Love

Jong CD&V reikte de Staf Polletprijs 2017 uit aan Land of Love. De Staf Polletprijs zet personen of organisaties in de kijker die zich verdienstelijk maken voor de maatschappij en in het bijzonder Torhout.

Annelies Kyndt, voorzitter van Jong CD&V geeft tekst en uitleg. “Dancemuziek die uit de boxen knalt, een publiek dat uit de bol gaat, gepaard met lekker eten en drinken op een warme zomeravond in fantasierijk kader. Heel even leek vorig jaar Tomorrowland neergestreken te zijn in Torhout. En dit op dezelfde plaats waar Rock Torhout zich voor het laatst afspeelde, intussen twintig jaar geleden. Het liet toen een diepgewortelde erfenis na in onze stad van een Torhout als feeststad. “

“Met behulp van een grote groep vrijwilligers vinden we bij de organisatie van Land of Love dezelfde geestdrift terug van weleer. Als jongerenpartij van CD&V Torhout bekronen we Land of Love daarom graag met onze jaarlijkse Staf Polletprijs. We bewonderen de bezielers Frederik Desmet, Frederick Muys en Emma Couvreur voor hun passie, organisatie en professionele aanpak die ze aan de dag leggen. De tweede editie van het festival is dit jaar gepland op zaterdag 25 augustus en vindt plaats op een terrein nabij de Warandestraat.Als uithangbord van Torhout, wensen we Land of Love deze zomer en de komende jaren de faam en het massapubliek toe die het zeker verdiend.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *