Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Vredelaan
(7.06.2018 – 7.50 uur)  Aanrijding tussen lichte vrachtauto met aanhangwagen (bestuurd door H.V., man, °1963 uit Damme) en bromfiets (bestuurd door 16-jarige jongen uit Ichtegem). De bromfietser wordt gewond overgebracht naar het AZ Deltaziekenhuis campus Sint-Rembert Torhout.
Stationsstraat (7.06.2018 – 9.55 uur) – Diefstal met braak – Onbekende(n) hebben ingebroken in horecazaak door aan de achterzijde van de zaak op het dak te klimmen en daar via een raam naar binnen te dringen. De zaak werd doorzocht en de dader(s) hebben de kassa, een bingotoestel en 2 slottoestellen opengebroken. Het geld werd meegenomen alsook een I-pad en een paar flesjes bier. Labo Federale Gerechtelijke Politie ter plaatse voor sporenonderzoek.

 

One thought on “Nieuws uit Politiezone Kouter”

  1. Er is nog een diefstal he. Mun vriend kreupel geslegen en portefeulle, papieren en sleutels gestolen. Inbraak in iemand zijn eigen ego.
    Verschrikkelijk. !!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *