Ook CD&V klaar voor de strijd

Ook CD&V Torhout stelde haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor.  De leden van CD&V keurden die met een overweldigende meerderheid goed. Eind januari werd reeds bekendgemaakt dat Hilde Crevits als lijsttrekker (plaats 1), Kristof Audenaert co-lijsttrekker (2) en Bart Naeyaert als lijstduwer (27) zullen opkomen.

De goedgekeurde lijst bestaat uit 14 uittredende mandatarissen en 13 nieuwe kandidaten. 27 gemotiveerde kandidaten, klaar om zich volledig in te zetten voor Torhout. De volgorde van de CD&V-lijst ziet er alvast zo uit:

Nummer Naam
1 Crevits Hilde
2 Audenaert Kristof
3 Denolf Lieselotte
4 Desmet Elsie
5 Cuvelier Joost
6 Dewulf Rita
7 Billiet Pieter
8 Casier Elke
9 Dauwe Dirk
10 Verduyn Mieke
11 Debruyne Dries
12 Levrouw Delphine
13 Gevaert Matijs
14 Bogaert Laurie
15 Demoor Kristoff
16 Kerkhove Martine
17 Bostoen Johan
18 Swyngedouw Joke
19 Vancouillie Rik
20 Bartsoen Heleen
21 Tapsoba Adeline
22 Cordie Sebastiaan
23 Vanhooren Nico
24 Vanparys Sandy
25 Blomme Hans
26 Vanderspurt Annick
27 Naeyaert Bart

 

Voorzitter Johan Windels “Met deze kandidaten gaan we vol vertrouwen naar de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Het is een mooie mix van ervaring en nieuw talent, een groep die dichtbij de mensen staat en voluit wil gaan voor onze geliefde stad. CD&V Torhout combineert continuïteit én vernieuwing.”

Zie meer:

IMG_0248.jpg
IMG_0249.jpg
IMG_0251.jpg
IMG_0253.jpg
IMG_0254.jpg
IMG_0261.jpg
IMG_0233.jpg
IMG_0234.jpg
IMG_0235.jpg
IMG_0237.jpg
IMG_0238.jpg
IMG_0239.jpg
[/wppa

Lijsttrekkersduo Hilde Crevits & Kristof Audenaert “Onze ploeg is er duidelijk klaar voor. Er is de voorbije jaren hard gewerkt en we hebben een jonge, bedreven en enthousiaste ploeg. Samen met de steun van de Torhoutenaren willen we het sterke resultaat van 2012 evenaren. Op zondag 8 juli stellen we ons programma voor onder de slogan ‘Thuis in Torhout’. Mensen wonen graag in Torhout en dat willen we in de toekomst ook zo houden. Met ons programma willen we tevens in dialoog gaan met onze bevolking.”

 

Enkele weetjes

  • De lijst bestaat uit 14 vrouwen en 13 mannen.
  • Gemiddelde leeftijd is 42.5 jaar (zoals Lieselotte Denolf en Kristoff Demoor).
  • Jongste kandidaat is Sebastiaan Cordie (22j), oudste kandidaat is Mieke Verduyn (62j).
  • Eén derde zijn jongeren (onder de 36)
  • Alle wijken zijn vertegenwoordigd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *