Santeboetiek komt er opnieuw aan

Het pop-upconcept Santeboetiek is terug! Van 27 juni tot eind augustus wordt Kasteel Ravenhof opnieuw ingepalmd door 4 creatieve pop-uppers! Dit jaar kun je ook op site ’s Gravenwinkel terecht, want daar neemt een 5de pop-upper zijn intrek. Een eerste kennismaking.

Vanaf 27 juni kun je in Kasteel Ravenhof workshops volgen bij kunstenares Kathy Bruyneel en een persoonlijk geschenkje shoppen bij Tamara D’haene. Of kom simpelweg genieten van een frisse gin-tonic in ‘The Message Ginbar’. Ontdek ook de zomertentoonstelling van ‘Nestor en Rotsen’ in het Museum Torhouts Aardewerk.

Dit jaar vind je ook op site ’s Gravenwinkel een pop-upper terug. Laat je culinair verwennen in het pop-up visrestaurant ‘Prêt à manger’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *