Nog Properen tot 21 juni!

De afgelopen maanden was Torhout in de ban van de zwerfvuilcampagne “Gie zie ne properen!”. Overal doken foto’s op met de hashtag #properen. Uit al deze foto’s wordt op “Summer Check In” een winnaar geloot die vergezeld van zijn/haar BFF gratis naar het festival Land of Love mag. Laat je van je properste kant zien en doe nog mee, inzenden kan nog tot 21 juni.

Het succes van de zwerfvuilcampagne “Gie zie ne properen!” bewijst dat jongeren in Torhout wel degelijk de weg naar de vuilnisbak kennen. Op sociale media doken heel wat foto’s op van jongeren naast of zelfs in de ‘gepimpte’ vuilnisbakken. Blikjes, pastabekers en ander lunchafval ontsieren niet langer het straatbeeld. Het team van Proper Torhout en de jeugddienst trekken dagelijks op pad om een “properen” te spotten. Wie betrapt wordt, kan zichzelf trakteren op en een gratis lunch bij de deelnemende handelaars. Maar ook wie zelf een foto post met #properen, maakt kans op een foodbon.

Ontknoping op vrijdag 22 juni tijdens Summer Check In! Op vrijdag 22 juni vormt de Stationsstraat het decor voor een uitbundig feest ter gelegenheid van het einde van de examens. Wie zich de afgelopen weken liet opmerken als een “properen”, heeft bovendien extra veel reden om te vieren. Uit alle deelnemers wordt om 14 uur de winnaar geloot die een duo-ticket ontvangt voor het Torhoutse festival Land of Love. Als dat geen prachtige start is van de zomervakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *