JCIsland tijdens de Batjes

Life Is Better At The Beach! Onder dit motto brengt JCI Houtland voor het tweede jaar op rij de pop-up beach bar ‘JCIsland’ naar de Torhoutse Batjes.
Drie dagen lang wordt de Burg in hartje Torhout omgetoverd tot een heuse beach bar met een echt zandstrand, zomerse deuntjes, heerlijke cocktails en hippe food trucks!

Op vrijdagavond 15 juni is er een spetterende opening voorzien met vanaf 21  uur DJ-sets van internationale top-DJ Robert Abigail – bekend van de monsterhit Mojito Song – en DJ Bobalicious, die zijn strepen verdiende op onder meer Dranouter, het Hongaarse Sziget en Tomorrowland. Samen nemen ze JCIsland mee op een wereldreis van zwoele en opzwepende beats!

 

Zaterdagochtend 16 juni is er om 11 uur een initiatie Zumba op het JCIsland strand onder begeleiding van professionele instructeurs in samenwerking met sportcenter The Move. De avond wordt om 17 uur ingezet met een showcase van Eszter V (voormalige finaliste Idool), gevolgd door een live performance van de coverband Ten Square Feet om 21 uur.

Zondag 17 juni is er de familiedag met doorlopend apero voor de grootsten onder ons en een springkasteel, grime & een echte schattenjacht voor de kleinste eilandbewoners!
JCIsland is het hele weekend open en biedt naast overheerlijke verse cocktails, een fris glaasje rosé of een straffe pint – ook lekkere versnaperingen met enkele unieke food trucks.

Ontdek meer over dit evenement op: www.facebook.com/jcisland/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *