WK- en Batjes-gekte bij Dumoulin

Wie WK voetbal zegt, zegt televisie. En wie televisie zegt in Torhout, zegt Dumoulin. En jawel, er zijn batjes te doen tijdens het WK en tijdens dit weekend zeker. Exellent geeft tot 500 euro omruilwaarde als je je oude tv die nog werkt, inruilt voor een nieuwe. Dit op verschillende merken en daarnaast zijn er ook heel wat promoties op televisies. Je moet dat WK nu eenmaal van dichtbij kunnen meemaken…
Philips geeft dan weer tot 750 euro cashback bij aankoop van een nieuwe televisie!Niet alleen de televisies scoren goed maar wat dacht je van witgoed? Ook daar zijn (h)eerlijke koopjes te doen. Voorstel: een televisie en een ijskast…die vullen elkaar aan…

Dumoulin Electro-Verlichting
Roeselaarseweg 54
8820 Torhout
051 72 22 33
www.dumoulin-service.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *