WK op groot scherm

Op 18, 23 en 28 juni kan je de capriolen van de Rode Duivels op het WK volgen op een groot scherm op de markt.

In samenwerking met de horeca op de Markt plaatst het Lokaal Bestuur Torhout tijdens het WK voetbal een groot scherm op de Markt. Supporter in dit gelegenheidsdorp samen met vrienden en familie voor Dries, Kevin en Romelu! De stad zorgt voor beeld en animatie, de omliggende cafés en restaurants voor een dorstlesser en een hapje. Elke wedstrijd van de Rode Duivels wordt er uitgezonden in een gezellige en muzikale omgeving. Van groepsfase tot en met de uitschakeling… of de finale!

  • Maandag 18 juni om 17 uur: België-Panama
  • Zaterdag 23 juni om 14 uur: België-Tunesië
  • Donderdag 28 juni om 20 uur: Engeland-België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *