Infodag Vives op 30 juni

 

Interesse om te komen studeren aan Hogeschool VIVES? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens de infodag op zaterdag 30 juni. Die vindt plaats op elk van de  campussen  in  BruggeKortrijkOostendeRoeselare en Torhout. Je kunt er die dag terecht van 10 tot 17 uur. Om de studenten te sensibiliseren voor duurzaamheid krijgt elke ingeschreven student meteen ook een herbruikbare drinkfles.

Verantwoordelijke voor Torhout Rik Van den Bergh: “Tijdens de infodag verwelkomen we graag jou en je ouders. We leiden je rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag alle informatie geven over jouw opleiding. Uiteraard kun je op de campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen …”

“Je krijgt er ook de kans om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken, vaklokalen te bezoeken en een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, zoals de broodjesbar, het studentenrestaurant, de bibliotheek en de aula’s. Je bent doorlopend welkom, maar het is het rustigst aan de stands aan het begin en aan het einde van de infodag.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *