Herken jezelf en win Torhoutbon van 20 euro!

Herken jezelf op een van de foto’s van Sint-Henricuskermis en stuur het nummer van de foto en je contactgegevens (naam, adres, gsm-nummer) naar patrickdemarest@scarlet.be en win een Torhoutbon ter waarde van 20 euro.

 

KERMESSE OP SINT-HENRICUS

Het kermisweekend op Sint-Henricus zit er op en het kermiskomitée mag met heel veel trots terugblikken op hun feestweekend. De zon was overvloedig van de partij en alle ingrediënten, levend tafelvoetbal, het springkastelenfestival, de rommelmarkt en Sint-Henricus Schlagert, zorgden voor een volkstoeloop. Op zondagmiddag schoven maar liefst 500 lekkerbekken aan de feestdis aan voor steak met frietjes, waarna de overvolle tent tijdens het schoolfeest een wereldreis maakte. Afronden deden ze met een groots seniorenfeest met koffietafel. (Foto’s EVT)

Zie meer:

DSC_8530.jpg
DSC_8531.jpg
DSC_8532.jpg
DSC_8533.jpg
DSC_8534.jpg
DSC_8535.jpg
DSC_8465.jpg
DSC_8466.jpg
DSC_8467.jpg
DSC_8469.jpg
DSC_8470.jpg
DSC_8471.jpg

(c) Apriotief bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *