Opening Santeboetiek

Op 27 juni vindt het startmoment plaats van Santeboetiek, Het pop-upconcept Santeboetiek is terug! Van 27 juni tot eind augustus wordt  Kasteel Ravenhof opnieuw ingepalmd door 4 creatieve ondernemers! Dit jaar kun je ook op site ’s Gravenwinkel terecht, want daar neemt een 5de ondernemer zijn intrek. The Message Ginbar opent op 29 juni. Vanaf 30 juni is Kathy Bruyneel actief. We hebben eerst oog voor het potten bakken…

Kathy met man Filip Vantyghem voor de locatie waar zij zal gehuisvest zijn.

Kathy Bruyneel, een ambachtsvrouw met liefde voor aardewerk.
Een paar jaar geleden flakkerde de liefde voor het pottenbakken op bij de Ichtegemse Kathy Bruyneel. Ze volgde een cursus in het TIC inTorhout en schafte een draaischijf en oven aan. Ze had de smaak te pakken en draaide zelf eigenhandig de geboortepotjes voor de geboorte van haar dochtertje. Zalig mooi! Kathy brengt op Santeboetiek een eigen pottenbakkerijtje waar ze jong en oud met de handen in de klei laat vertoeven. Verjaardagsfeestjes of workshops tijdens een vrijgezellenfeest waarin men een eigen servies maakt, behoren tot de mogelijkheden.
Op afspraak.
Met haar liefde voor de ambacht maakt Kathy je gedurende de looptijd van Santeboetiek ook wegwijs in het Museum Torhouts Aardewerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *