Tien jaar Hulp in Huis in Torhout

Dienstenchequebedrijf voor poets- en strijkhulp Hulp in Huis werd in 2006 opgericht en streek in 2008 in Torhout neer. Ondertussen telt het bedrijf veertien kantoren waarvan twaalf in West-Vlaanderen en twee in Oost-Vlaanderen.

Op de foto v.l.n.r.: contactpunt Sofie Denduyver, consulente Eefje Danneels en stagiaire Shari Schoore. Consulente Janina Raes was afwezig.

Sofie Denduyver contactpunt van Hulp in Huis Torhout: “Hulp in Huis is inderdaad bezig aan een gestage groei. Zo tellen we nu al 1400 medewerkers en 9000 klanten. Dienstencheques kan je bij ons gebruiken voor schoonmaken, ramen lappen, wassen en strijken, maaltijden bereiden, kleine verstelwerken…Kortom alles wat onder de dagelijkse huishoudelijke taken valt. Bij Hulp in Huis Torhout word je met veel plezier geholpen door de consulenten Janina Raes en Eefje Danneels. Als extra service is er nu per kantoor ook een contactpunt. Voor Torhout ben ik dat. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak en komen indien gewenst zelfs aan huis om alles tot in de puntjes met de klant te bespreken en in orde te brengen.”

Kostprijs

“Dienstencheques kosten 9 euro per uur maar na belastingaftrek betaal je maar 6,30 euro per uur. Dit voor de eerste 156 stuks. In tegenstelling tot de meeste andere dienstenchequebedrijven rekenen wij geen extra kosten aan zoals dossier- of verplaatsingskosten. Uiteraard kan ook worden betaald met elektronische dienstencheques.”

Strijkhulp

Op de foto v.l.n.r.: Leen Desmet, Nele Dubruqué en Patricia Duyck.

“We willen zeker onze strijkhulp in de kijker zetten want wij pakken toch wel uit met het voordeligste tarief in de sector. Een uur strijken is een dienstencheque, dus geen omslachtig puntensysteem. Strijk kan aangeleverd worden in de strijkpunten en dat tijdens de ruime openingsuren of op afspraak of in elk Hulp in Huis kantoor. Hij kan zelfs thuis worden opgehaald.”

” In Torhout is het Hulp in Huis kantoor op de Burg 20. Strijk is klaar binnen de 48 uren en kan ook aan huis worden gebracht. Onze strijkdames hebben een professionele uitrusting en genoten een strijkopleiding.”

 

Werken bij Hulp in Huis

  • Gezinsvriendelijke uren, bespreekbaar werkschema
  • Spaarpuntensysteem met webshop
  • Gratis behalen rijbewijs
  • Verlof vrij te kiezen
  • Mooie loonvoorwaarden en maaltijdcheques
  • Anciënniteit wordt beloond
  • Elk jaar nieuwe voordelen
  • Overstappen van ander dienstenchequekantoor met klanten is mogelijk.

Hulp in Huis Torhout
Burg 20
050 21 55 01
Torhout@hulpinhuis.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *