Een jaar Miel Pannecoucke in TVD

Op 1 juli 2017 vervoegde Miel Pannecoucke vader Georges in TVD, Trends in verf en decoratie in de Noordlaan. Tijd voor een korte evaluatie…

Leg je andere klemtonen?

Miel: “Sinds mijn eerste dag probeer ik TVD op zoveel mogelijk klanttevredenheid te richten. Door bedrijfsprocessen nog eenvoudiger aan te pakken, is het voor ons makkelijker werken en voor de klant aangenamer winkelen. Ook probeer ik het uitzicht van de winkel altijd proper te zetten, voor een interieurzaak is dit natuurlijk belangrijk. Verder proberen we ook in te spelen op nieuwe trends in de sector zoals: isolerende verf, luchtzuiverende verf, behangpapier en stoffen in de nieuwste kleuren en prints.”

Zijn er zomerkoopjes te doen?

Miel: “Tijdens de zomer zal er een actie zijn op binnenmuurverf. ”

Nieuwe zaken in aanbieding?

Miel: “Zoals eerder vermeld, spelen wij in op de nieuwe trends met isolerende muurverf, luchtzuiverende muurverf en de nieuwste kleuren. Verder willen we graag ook de afdeling vloerbekleding uitbreiden. Een nieuwe look van de vloer geeft een ruimte direct een volledig ander uitzicht: veel mogelijkheden dus!”

Wie TVD zegt, zegt werken tijdens het verlof…

Miel: “Wij sluiten inderdaad niet.  Ook tijdens het bouwverlof blijven we open. De openingsuren tijdens de vakantie blijven ook dezelfde:

ma – vrij 9-12 en 13-18 uur

za              9-12 en 13.30-16.15 uur.

TVD
Trends in Verf en Decoratie
Noordlaan 12
8820 Torhout
http://tvd-torhout.be/site/
info@tvd-torhout.be
050 21 14 24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *