Geen Parkies wel voetbal

Frimout sneuvelt…Door de puike prestaties van de Rode Duivels moet Frimout in het zand bijten. De zeskoppige Nederlandstalige band ging normaal gezien op dinsdag 10 juli Parkies openen maar dat feest gaat niet door. Net op hetzelfde moment speelt België tegen Frankrijk in het kader van de halve finale WK voetbal. De organisatoren van Parkies en Lokaal bestuur Torhout beslisten om Parkies niet te laten plaats vinden op 10 juli. In Torhout loopt Parkies dit jaar dus van 17 juli tot en met 21 augustus. Er was geen mogelijkheid om Frimout nog ergens tussen te passen.

 • 17.07:     Rootsriders

De beste Bob Marley tribute band van Europa. Net nog de Ancien Belgique in   lichterlaaie gezet en met een goed gevuld podium zeker hetzelfde van in Torhout.

 • 24/07:     Brussels By Night
                 Energieke partyband van Raf Van Brussel die een uiterst dansbare mix van   recente hits en klassieke ‘floorfillers’ uit de afgelopen decennia brengt.
 • 31/07:     Guy Swinnen
                 Na het succes en hoge rockgehalte van The Scabs trekt frontzanger en gitarist                Guy Swinnen al enkele jaren weer het podium op met een akoestische gitaar,                mondharmonica en zijn Guy Swinnen Band.
 • 07/08:     Mathias Vergels

Naast het vertolken van Lowieke in de serie Thuis, springt Matthias Vergels ook op   de muziekplanken deze zomer. En dat zal Don Bosco geweten hebben na 7    augustus. Zoek alvast eens zijn eerste single ‘Margarita’ op.

 • 14/08:     Uncle Phil

Na het succes van vorig jaar op Parkies elders in Vlaanderen, staat Uncle Phil   opnieuw op de affiche. Dit keer verovert hun combinatie van Rnb en EDM met de   power van een liveband ook Parkies Torhout. We zijn benieuwd.

 • 21/08:     Coco Jr. & the All Stars
  Afsluitend in stijl, moet dat dan heten. Publiekslieveling en top-entertainer Coco Jr. maakt er samen met zijn partyband the All Stars zonder twijfel nog één keer een   bruisende avond van op 21 augustus in Don Bosco.

Parkies gaat elke dinsdag van start om 19.30 uur en bovenstaande optredens beginnen steeds om 20.15 uur. De kassa sluit om 23 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *