Duurzame Torhoutenaren

Torhout wil als lokaal bestuur zijn steentje bijdragen aan duurzame ontwikkeling. Het neemt dan ook neemt deel aan de ‘Week van de Duurzame Gemeente’ van 18 tot 25 september. Tijdens deze campagneweek worden de reeds bestaande duurzame initiatieven – en in de eerste plaats de burgers die deze initiatieven dragen – in de kijker geplaatst. Het doet dan ook een oproep naar ‘duurzame helden’!

De Week van de Duurzame Gemeente wil de reeds bestaande initiatieven – en in de eerste plaats de burgers die deze initiatieven dragen – in de kijker plaatsen. Zo kunnen we lokale acties verbinden met een globale agenda en samen met vele andere lokale besturen, op een gezamenlijk moment en met gedeelde trots, een voortrekkersrol opnemen in dit mondiale verhaal. De échte ‘helden’ om deze doelstellingen te verwezenlijken zijn de burgers, organisaties, verenigingen, scholen, bedrijven of andere groepen die in hun dagelijkse bezigheden hun steentje bijdragen aan duurzame ontwikkeling.

Laat ons weten wie jouw lokale held is!

Ken jij een geëngageerde Torhoutenaar? Zet jouw buur(t) zich in als vrijwilliger? Blinkt jouw lerares of school in iets uit? Doet een Torhoutse vereniging reeds beroep op lokale biohandelaars of is ze waterbewust? Ben je zelf geëngageerd?

Aarzel niet en mail ons meer info over jouw held naar duurzamegemeente@torhout.be. Grijp je kans om jouw held bekend te maken en eventjes in de bloemetjes te zetten!
Indienen kan nog t.e.m. 31 juli 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *