Doe mee aan ‘De Mosterdmoordenaar’

Deze zomer kan je in Torhout de detective in jezelf ontdekken. Neem deel aan het moordspel ‘De Mosterdmoordenaar’ en ontdek de geheimen van een onopgeloste moordzaak…

Misschien weet je het niet maar de familie Wostyn maakte al in 1802 mosterd! Hoe komt het dan dat de productie pas in 1869 van start ging? Natuurlijk is daar een sluitende uitleg voor maar onze achterdochtige natuur nam daar geen vrede mee. Dus gingen we op zoek naar de ware reden. En wat bleek? Er was een moord in het spel. Het is een geschiedenis die niemand kent, meer zelfs het is een ‘coldcase’. Een onopgeloste oude zaak. Omdat er een link was naar mosterd dacht iedereen dat de zaak iets te maken had met de mosterdproductie. Was dat zo? Via een wandel- (1,6 + 5 km) en fietstraject (25 km) en enkele gerichte vragen, kunnen jullie achterhalen wie vermoord werd en hoe en wie uiteindelijk die hele historie ontdekte. Wij wensen jullie veel plezier en geniet ondertussen van al het moois dat je in Torhout tegenkomt!.

Deelnemen kan tot en met 17 september 2018. Formulieren zijn te koop in het Vrijetijdshuis. De winnaar wint 250 euro maar er zijn in totaal 30 prijzen (cash en waardebonnen) te winnen.

2 thoughts on “Doe mee aan ‘De Mosterdmoordenaar’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *