Win 2 x 2 tickets voor Land of Love!

U zal het al gemerkt hebben: intussen is het festivalseizoen in volle gang geschoten, en aan het weer zal het dit jaar alvast niet gelegen hebben. Ook in Torhout begint de spanning lichtjesaan toe te nemen voor de langverwachte tweede editie van het Land of Love festival, dat voor dit jaar de tenten opslaat in de nieuwe festivalweide gelegen aan de Warandestraat en plaats vindt op 25 augustus.

Bij Festivents VZW, de drijvende kracht achet Land of Love, zijn ze dan ook druk in de weer met de laatste voorbereidingen en met mondjesmaat komen de nieuwigheden aan het licht. Zo wordt de indeling van het terrein helemaal heringericht, komen er andere (grotere) tenten, wordt gevoelig ge├»nvesteerd in het comfort van de bezoekers met oa meer toiletten en eetstanden, maar de grootste nieuwigheid is wellicht het betaalsysteem: er wordt afgestapt van het klassieke bonnensysteem en Land of Love voert zelfs een heuse eigen munteenheid in: de zgn. ‘Drops’ . Deze komen op het festivalbandje van de bezoekers te staan, en aan de hand hiervan wordt dan ook betaald aan alle bars of eetstanden. De bezoeker kan op elk moment waarde aan zijn bandje toevoegen door een bezoek aan een van de kassa’s, en na het festival voorziet de organisatie de kans om de resterende waarde op het bandje terug te vorderen via een link op de website.

De verwachtingen voor het festival zijn hoog gespannen: na een uitverkochte editie met 4.000 bezoekers vorig jaar hoopt de organisatie dit jaar 6.000 muziekliefhebbers te kunnen verwelkomen op de nieuwe weide. Dat lijkt ook dit jaar te gaan lukken: ondertussen is meer dan 80% van de beschikbare kaartjes de deur uit, dus wordt het dit jaar ook reppen voor een van de laatste tickets. Er wordt dan ook niets aan het toeval overgelaten ook dit jaar terug een schitterende indruk achter te laten voor de bezoekers, en dat zal al te merken zijn wanneer men van buiten Torhout de stad in komt. Met een podium dat afgemeten het grootste wordt in de festivalgeschiedenis van Torhout, decoratie die menig monden zal doen openvallen, en een resem aan nationale en internationale artiesten, wil Land of Love graag uitgroeien tot een nieuwe vaste waarde in het evenementenwereldje.

Maak kans op gratis tickets!
Torhoutvandaag geeft 2 x 2 gratis tickets weg. Je kan die winnen door ofwel een e-mail te sturen naar info@torhoutvandaag.be met als onderwerp Land of Love en in de body van de e-mail al uw gegevens (naam, adres, gsm-nummer). Je kan ook deelnemen via facebook torhoutvandaag door het item te liken en te delen. De actie loopt tot 10 augustus 12 uur. De winnaars worden dan bekend gemaakt via de website en facebookpagina.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *