Achtste Warandefestival

Welkom op vrijdag 27 juli 2018 voor de 8ste editie van het Warande Festival, het hoogtepunt van de speelpleinzomer in Torhout.  Naast heel wat randanimatie op het plein bouwen de animatoren een echt podium voor grote artiesten, maar geven ze ook onze kleine sterren de kans om te schitteren.

Op het plein bouwen de animatoren een echt podium voor grote artiesten, maar krijgen ook de kleine sterren de kans om te schitteren. Daarnaast wordt heel wat randanimatie op kindermaat georganiseerd.

Het Experiment – Samen met de mascotte Arthur heten ze op De warande iedereen welkom die wil komen experimenteren in een heus speellaboratorium. Doorheen de dag worden de kinderen ondergedompeld in het leven van een professor aan de hand van verschillende workshops. Op het vrij podium krijgen de kinderen en animatoren de kans om zelf te experimenteren. Vervolgens maken clown Kastaar, Raf Violi en De Bende ons speelplein onveilig.

Optredens – Clown Kastaar tovert steeds een verrassing uit zijn hoed. Vorig jaar liet hij een kruiwagen op zijn kin balanceren, tot grote verwondering van de kinderen. Benieuwd wat hij dit jaar voor ons in petto heeft!

Raf Violi is inmiddels een gevestigde waarde en komt reeds voor het derde jaar op rij tijdelijk zijn tenten opslaan op ons pittoreske speelplein. Hij verkeert in topvorm aangezien hij eerder deze zomer al heeft opgetreden op KID Rock. Om 14.45 uur haalt hij zijn vette hits en maffe moves boven. Doe je mee?

Om 16 uur volgt een optreden van De Bende, waarin Lisa Michels en Joyce Beullens het beste van zichzelf geven. Lisa Michels was finaliste bij ‘K3 zoekt K3’ en is een succesvolle YouTube-ster. Joyce Beullens was jarenlang een presentatrice van VTMKzoom, maar schakelde over naar Studio 100 TV. Samen zingen ze de allerleukste kinderhits. Kom je meezingen, je kent vast hun hits!

 Bar – vanaf 16 uur verwelkomen we de (groot)ouders en genodigden om mee te genieten van het festival en kan er genoten worden van een experimenteel drankje.

Op de laatste tonen van De Bende wordt het festival afgesloten en kan er reeds gedroomd worden van een volgende editie.

Inschrijven: https://webshoptorhout.recreatex.be/Activities/Detail

Prijs/kind: 3 euro + prijs opvang

Prijs (groot)ouders en genodigden: gratis toegang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *