TVD lanceert eigen muurverf!

TVD, Trends in Verf en Decoratie, in de Noordlaan in Torhout lanceert vanaf deze maand een eigen muurverf.

Het betreft een zeer goed dekkende, schrobvaste, matte muurverf. Ademend en reukarm. Voor duurzame afwerking van buitengevels en muren en plafonds in woon- en slaapkamer, keuken en badkamer. Voor binnen en buiten. Enkel aan te kleuren in lichte kleuren 40 euro voor 5 liter! 65 euro voor 10 liter

Koop in de maand augustus en maak kans op een van de vijf Torhoutbonnen ter waarde van 20 euro!

Wie tijdens de maand augustus de nieuwe TVD muurverf koopt maakt kans om een van de vijf Torhoutbonnen te winnen ter waarde van 20 euro. Bovendien kan je ook nog eens 5 liter gratis TVD muurverf winnen! Doen dus. Verven maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *