Win nog 2 x1 tickets Land of Love

Over een goeie twee weken is het zover, voor de tweede maal op rij zal land of love neerstrijken in Torhout. Dit jaar is de ingang gelegen ter hoogte van de steenveldstraat in Torhout waar 6000 bezoekers verwacht worden. De organisatie is ondertussen vandaag 10 augustus van start gegaan met de opbouw van het festival. Met de hulp van Hogeschool Vives worden momenteel de terreinen vakkundig uitgezet.

Frederick Muys, voorzitter Festivents VZW, Organisatie Land of Love:

“In twee weken zal met man en macht (lees heel wat enthousiaste vrijwilligers) gewerkt worden om de vorige editie te overtreffen. Waar het team van drie organisatoren een volledig jaar aan heeft voorbereid kan nu ook praktisch uitgewerkt worden, en daar kijken we al maanden naar uit.”

Nog 700 tickets!

“De ticketverkoop loopt nog steeds, maar we hebben er alle vertrouwen in dat alle tickets tegen 25 augustus de deur zullen uit zijn. Momenteel zijn nog 700 tickets beschikbaar, zowel online als in voorverkooppunten Topdisc Torhout, Rojo Handzame en Haar en Barbier in Brugge.”

“Ook onze promo campagne loopt op volle toeren. Op tal van plaatsen zijn banners te zien, en ook bepaalde plaatsen buiten de festivalweide in Torhout zullen binnen korte tijd niet aan de decoratiewoede van de Elementen kunnen ontsnappen. ”

Enkele leuke facts voor de komende editie

“2000 meter Heras hekkens zijn nodig om het terrein af te zetten en in te delen, het hoogste punt kom op 21 meter en meer dan 20 ton ballast is nodig. Meer dan 80 lokale bedrijven leveren materialen voor het festival, meer dan 250 vrijwilligers helpen mee aan het festival, 1300 KvA aan stroomvoorziening is voorzien.”

“Op drie vlakken is flink geïnvesteerd. Zo zijn er twee ruimtes voorzien met toiletten  waar tevens extra vloer is voorzien, heel wat meer eetmogelijkheden, en opnieuw zal de beleving voor de bezoeker centraal staan. Ook op vlak van veiligheid wordt niets aan het toeval overgelaten, zelfs tijdens de opbouw zal het terrein continue bewaakt worden.”

Enkele praktische zaken

“We vragen bezoekers cashgeld zo veel mogelijk te vermijden, sinds dit jaar werken we namelijk met een volledig digitaal systeem waarbij aan elk inkomsbandje een unieke chip is aangebracht. Deze kan worden opgeladen aan de selfservice automaten op het terrein met bancontact.”

“Rugzakken worden vermeden, om wachtrijen te beperken vragen we geen rugzakken mee te brengen.”

“Parkeren kan gratis op de parking van het station in Torhout en De Mast, waar op geregelde tijdstippen een shuttlebus passeert. Wie met de fiets komt, kan zijn fiets vlak aan de ingang van het festival plaatsen op een voorziene fietsparking. Een betalende parking voor voertuigen is voorzien op 500 meter van de ingang van het festival (Steenveldstraat). Bij zeer slecht weer zal de Parking van Infrax toegankelijk zijn.”

“De warandestraat is niet toegankelijk voor bezoekers.”

“Wie liever met de kinderen langskomt kan dit op zondag, want dan wordt Land of Love een tijdelijk speelparadijs met tal van springkastelen, grime, kinderdisco en enkele optredens voor de ouders.”

“In samenwerking met Stad Torhout zijn we vastberaden om er een 2de topeditie van te maken.”

 

Medewerkers gezocht!

“De organisatie is ook nog op zoek naar enkele medewerkers: er zijn nog enkele plaatsen voorzien voor de latere shift onder andere als barmedewerker of als vrijwillig security-lid, maar ook daar zijn de plaatsen intussen zeer beperkt geworden. Wie dus het festival van binnenuit – en bovendien gratis! – wil meemaken, kan zich nog vlug inschrijven op  www.landoflove.be/medewerkers

Win nog gratis kaarten!

Torhoutvandaag geeft nog 2 x 1 gratis ticket voor Land of Love weg. Je kan die winnen door ofwel een e-mail te sturen naar info@torhoutvandaag.be met als onderwerp Land of Love en in de body van de e-mail al uw gegevens (naam, adres, gsm-nummer). Je kan ook deelnemen via facebook torhoutvandaag door het item en de website torhoutvandaag te liken en te delen. De actie loopt tot 18 augustus 12 uur. De winnaars worden dan bekend gemaakt via de website en facebookpagina. Succes!

One thought on “Win nog 2 x1 tickets Land of Love”

  1. Emailadres klopt niet : mijn mail kan niet worden bezorgd ,domein van de geadresseerde bestaat niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *