Supportersclub Klaas Vantornout schenkt 1000 euro aan Tordale

Tordale kreeg van de supportersclub van afscheidnemend veldrijder Klaas Vantornout een cheque ter waarde van 1000 euro voor het sportaanbod van haar cliënten!

Sien Debrouwere (Medewerker Sport en Beweging en Coördinator G-sport) aan het woord: ”We danken de supportersclub van harte voor hun steun! Onze cliënten hebben vaak beperkte financiële mogelijkheden. Met het bedrag kunnen we meerdere cliënten een duwtje in de rug geven. Zo willen we 5 tienbeurtenkaarten voor de Fitness aankopen. Daarnaast kunnen we voor enkele cliënten het inschrijvingsgeld voor een sportclub betalen. We voorzien ook om een 20-tal pols-pedometers (stappentellers aan de pols) aan te kopen. Tot slot willen we een deel van het bedrag besteden aan degelijke sportkledij voor onze G-sporters”.

 Chris Pollin van ’t Piccolootje overhandigde namens de supportersclub de cheque  aan Sien Debrouwere en de directie van Tordale.

 

One thought on “Supportersclub Klaas Vantornout schenkt 1000 euro aan Tordale”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *