Speelelementen in provinciedomein d’Aertrycke

Het agentschap voor Natuur en Bos keurde begin 2018 het natuurbeheerplan voor het provinciedomein d’Aertrycke goed. Dat maakt dat de provincie vanaf dit jaar kan starten met de uitvoering van de acties die in het beheerplan vooropgesteld zijn. De aanleg van een avontuurlijk en uitdagend parcours met speelaanleidingen tussen de bomen werd als eerste voltooid. Dit is echter nog maar het begin, veel meer plannen moeten in de toekomst nog vorm krijgen. Ook de andere veranderingen zorgen ervoor dat het park zijn uiteenlopende functies in de toekomst kan blijven vervullen. Zo zullen wandelpaden hersteld en beter toegankelijk gemaakt worden, zodat iedereen de kans krijgt om van dit unieke stukje natuur te genieten. Verder zoekt de provincie bijvoorbeeld ook actief naar betere verbindingen naar het domein via trage wegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *