Gemachtigd opzichters gezocht

Op 3 september staan de gemachtigde opzichters opnieuw paraat voor het morgentoezicht aan de scholen. Op heel veel locaties op het grondgebied Torhout worden gemachtigde opzichters ingezet om de verkeersveiligheid te garanderen. Twee mensen gaan met pensioen, drie nieuwelingen meldden zich aan maar nieuw bloed is nog welkom…

 Eind september gaan twee gevestigde waarden binnen het team met pensioen, Bernadette Bolle en Hilde Priem, zij doen al jaren de taak van gemachtigd opzichter en waren vroeger ook te zien in het straatbeeld als gemeenschapswacht.

Als vervanging van deze twee mensen en om een aantal nieuwe locaties in te vullen is de poule versterkt met drie nieuwe kandidaten : Els Vanhaerens, Kathy Van Der Elst en Lila Guezati. Ook de trouwe medewerkers van de vorige jaren zijn terug op post : Albert Janssens, peter Tourlamain, Franky Boussauw, Noël Gevaert, Daniël Jodts en Ingrid Demarey. 

Men is echter nog op zoek naar mensen om het team te komen versterken. Mensen met interesse kunnen het aanvraagformulier op de website (https://www.torhout.be/gemachtigd-opzichter)  invullen of zich aanbieden bij het vrijwilligersloket in het sociaal huis (dinsdagvoormiddag of donderdagnamiddag).

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *