Opendeur Garage Decleir op 8 en 9 september

Autobedrijf Decleir in de Oostendestraat viert 120 jaar Renault met Happy Condities  in de showroom, tijdens het weekend van 8 en 9 september! U maakt bovendien kans om een Renault CLIO of een elektrische step te winnen! Tijdens het opendeurweekend kunt u ook de Nieuwe Dacia Duster ontdekken, de stoere avonturier van het Dacia-gamma.

Geert Decleir geeft meer uitleg bij de wedstrijd: ” Meedoen is simpel: klik hier: https://nl.renault.be/campagnes/120-jaar.html, schrijf u in op onze grote wedstrijd en kom uw deelname valideren in onze showroom. Om u te bedanken voor uw bezoek, leggen wij alvast een exlusief geschenk voor u klaar: een prachtige rugzak om zelf in te kleuren. Speciale condities, geschenken en een wedstrijd: allemaal goede redenen om mee te vieren in onze showroom!”

“En er is de nieuwe Dacia Duster! Kom zijn moderne, karakteristieke en robuuste design van dichtbij bekijken. En ontdek zijn nieuwe, gesofisticeerde uitrusting en zijn hertekend interieur. Bovendien wil ik u graag een extra plezier doen bij de aankoop van uw favoriet model, met een onklopbare financieringsaanbieding, geldig op het hele gamma, alsook een garantieverlenging. U stort een voorschot en vervolgens betaalt u gedurende 3 jaar hetzelfde maandelijks bedrag. Eenvoudig en efficiënt.

Nieuwe gezichten

Een nieuw gezicht op de frontlinie: Celine Decleir, dochter van Eddy en Leen. Zij helpt  mee met de (telefonische) receptie, facturatie, administratie.

Een nieuw gezicht in de werkplaats: Gregory Vandenbosch, een 23-jarige mekanieker.

Terug van weggeweest: Katrien. Zij zorgt ervoor dat alle wagens proper en netjes in onze showroom staan.
“Sinds deze zomer is onze showroom gesloten tussen 12.15 en 12.45 uur. Wij zijn tijdens dit half uurtje ook telefonisch niet bereikbaar.”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *