Verkiezingsdebat met lijsttrekkers

Deze avond,  dinsdag 11 september, één maand voor de verkiezingen, organiseert de Marnixring Pater Callewaert Torhout haar traditioneel verkiezingsdebat.

Het bestuur met v.l.n.r.: Johan Lozie, Johan Willaert, Eric Maertens, Christiane Vandoorne en Guido Billiet.

De avond wordt gemodereerd door de Torhoutse professor en politicoloog Herwig Reynaert. Alle lijstrekkers van de partijen die deelnemen aan de verkiezingen in Torhout hebben hun deelname bevestigd: Hilde Crevits (CD&V); Paul Dieryckx (sp.a); Eva Maes (NV-A), Ilja Wostyn (Open VLD) en Bertrand Vander Donckt (GROEN). Na het debat is er mogelijkheid om vragen te stellen.

Deze avond vindt plaats in Club de B om 19.45 uur en de toegang is GRATIS. Iedereen die interesse heeft in de Torhoutse politiek is uitgenodigd, ook met vrienden en kennissen. De avond wordt afgesloten met een glaasje aangeboden door de Marnixring Torhout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *