Zwoel politiek debat

Het politiek debat tussen de kopstukken van de partijen die opkomen voor de gemeenteraadsverkiezingen werd niet verhit maar zwoel. Dat had alles te maken met de grote massa die kwam luisteren naar de vijf kopstukken. Club de B was te klein. Moderator Herwig Reynaert had het over het feit dat de stijgende politieke temperatuur al voelbaar was in de zaal. Letterlijk dan. Het werd overigens een zeer  voornaam debat.

Zie meer:

IMG_4096.jpg
IMG_4097.jpg
IMG_4098.jpg
IMG_4099.jpg
IMG_4100.jpg
IMG_4101.jpg
IMG_4075.jpg
IMG_4077.jpg
IMG_4078.jpg
IMG_4081.jpg
IMG_4085.jpg
IMG_4088.jpg

(c) Apriotief bvba

One thought on “Zwoel politiek debat”

  1. Zwoel was het door een te grote opkomst in het een te kleine zaal !!! De avond zelf was zo braaf als het maar kon, iedereen ,maar dan ook iedereen was aan het hengelen naar de gunsten van mevrouw de minister.Waarom mag er niks gezegd worden over de zaken die volgende week in de gemeenteraad aan bod komen ???????????????????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *