Dag van de klant

 

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober vindt het ‘Weekend van de klant’ plaats, dit ter vervanging van De dag van de klant’. In dit weekend worden de klanten extra verwend. Dit kan door een eigen geschenkje aan de klanten te overhandigen. Maar er zijn ook leuke attenties , zoals pralines, snoepjes, win for life krasloten…

De Grillmobiel pakt uit met peperkoek als attentie voor de klanten. Dit op vrijdagavond en zondagmorgen (standplaats op de parking aan het zwembad)

Puur Fleur (Oostendestraat 196) zet zijn klanten uiteraard in de bloemetjes. Bestel je ingepakte roos of plantje bij Puur Fleur. En zij verzorgen jullie bestelling met de meeste zorg. Bestellen kan op het nr 050 69 41 46

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *