S-Plus in feest

In de zaal van café Rozeveld vond het jaarlijks feest van S-Plus plaats. De baankapiteins werden in de bloemetjes gezet: Freddy David, Eric Verduyn, Antoon Fiems, Maurice Danneels, Rik Hoste, Mark Jaques, Roland Boussery, Frans Decock, Luc Pollentier en Patrick Teetaert. Daniël Jodts en Jozef Pecceu waren afwezig.

De meest aanwezige wandelaars waren Jeannette Van Overbeke bij de dames en Eric Verduyn bij de heren. Bij de fietsers beet Monique Verduyn de spits af bij de dames en telden drie heren evenveel aanwezigheden: Wilfried Crevits, Hendriek Vander Mieren en Jean-Pierre Claeys.

Wandelen

S-Plus laat ook nog weten dat wie wil altijd kan meewandelen. Ze starten elke maandag om 14 uur aan de hoek van de Langepijpestraat en de Oostendestraat.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *