50 jaar Ceres

Vogelvereniging ‘De Ceres’ bestaat dit jaar 50 jaar. In 1966 besloten zeven vogelliefhebbers uit Torhout die aangesloten waren bij de club uit Aartrijke om een nieuw club op te starten in Torhout. Het duurde echter tot in 1968 vooraleer de club kon aantreden tot de overkoepelende organisatie AOB. Vanaf de eerste jaren kende de club al meer dan 100 leden en al van bij het begin werd er elk jaar, net zoals dit jaar, een vogeltentoonstelling georganiseerd. Op vrijdag 5 oktober werd er tijdens de opening van de jaarlijkse tentoonstelling door het stadsbestuur hulde gebracht aan de jarige club.
Het bestuur bestaat uit: Michel Moenaert (voorzitter), Emiel Vanthorre (ondervoorzitter), Kristoff Demoor (secretaris) en bestuursleden André Moenaert, Christiane Vanderstichele, Rik Snauwaert, Patrick Mommerency en Germain Haelewijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *