Geert Decleir voorzitter

Sinds 24 september 2018 heeft de Andere Academie een nieuwe voorzitter: Geert Decleir. En er waren ook nog een aantal andere bestuurswissels.

Geert Decleir, vader van Björn en actief van in het prille begin, zal vanaf nu als voorzitter de organisatie verder trekken. Ook enkele bestuursleden kozen ervoor na vele jaren hun bestuurstaak te beëindigen: Leen Denoulet, Jos Cafmeyer en Marijke Dewitte.  Marijke zal zich wel samen met Norbert verder inzetten voor de verkoop van de werken. Gil Verkeyn en Tine Goegebeur zullen de bestuursploeg versterken. Van harte welkom!

De nieuwe voorzitter doet meteen een oproep naar enthousiaste medewerkers. Wie De Andere Academie wil helpen in woord en daad of met financiële steun kan contact opnemen via info@deandereacademie.be

De kerntaak van De Andere Academie is sinds sept 2017  het promoten van het werk van de cursisten via diverse kanalen: de website – het organiseren van en deelnemen aan tentoonstellingen – het verkopen van werken.  De Andere Academie biedt ook waar nodig ondersteuning zodat de opleiding op maat blijft voor mensen met een beperking.

De opleiding zelf valt wel volledig onder beheer van de Kunstacademie.

 

Meer info over de Andere Academie kan je blijven volgen op: http://www.deandereacademie.be/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *