Laureaten bebloemingswedstrijd

LAUREATEN BEBLOEMINGSWEDSTRIJD 2018

De jury van de jaarlijkse bebloemingswedstrijd in Torhout had het deze keer in hun beoordelingen niet gemakkelijk. De wedstrijd is met ruim 150 deelnemers uitgegroeid tot een grandioos succes.  Gilbert Claeys uit de Ambachtstraat 21, werd met 91,5 procent laureaat Ereprijs Aimé Becelaere. Hij kreeg naast bloemen, een mooie foto van zijn sprankelende bebloemingsescapades, een Torhout cadeaubon, ook de bijhorende prachtige vaas. Gerard Degraeve uit de Kerselarenstraat 11 werd met 90 procent van de punten laureaat in de categorie gevelversiering, Gabriel Degrande wonende in de Ieperse Heereweg 32 werd met 90,50 procent winnaar in de categorie middelgrote voortuin en Gerard Naeyaert uit de Kortemarkstraat 256 werd met 90 procent laureaat in de categorie hoeveverfraaiing. In de categorieën ‘kleine voortuin’ en ‘ecologische tuin’, is er dit jaar geen laureaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *