Ieder kind een Sint

Zaterdag 3 november 2018 organiseert KWB Torhout Content samen met Jong CD&V een speelgoedinzamelactie op de markt van Torhout.

Met deze actie worden de rollen voor één keertje omgedraaid: ze vragen de kinderen om een stuk speelgoed naar de Sint te brengen (speelgoed in goede staat, liefst geen knuffels of speelgoed op batterijen).

Breng op zaterdag 3 november 2018 tussen 10 en 14 uur, het speelgoed naar de stand op de Markt voor het Torhoutse stadhuis. Tussen 10 en 14 uur bieden KWB Torhout Content en Jong-CD&V jullie een kop warme soep aan! Het CAW zal het ingeleverde speelgoed aan de kansarme gezinnen overmaken. Als er kinderfietsen bij zijn gaan die naar de fietsbib.

Wens je dat het speelgoed wordt opgehaald, neem dan contact op met Roney Debaillie. Tel: 050/21 45 74 of GSM: 0484/48 15 47 of mail naar: rdebaillie@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *