Cursus bierkennis bij TIC

Op dinsdag 6 november organiseert Vorming TIC Rembert een lesavond over bier. Lesgever is Thomas Vandelanotte, hoofdbrouwer bij brouwerij Bourgogne de Flandres. Naast het brouwen van het gelijknamige hoofdbier leeft Thomas zich geregeld creatief uit met nieuwe brouwsels als resultaat.

Deze bierkenner vertelt je alles over de bierwereld en laat je proevend kennis maken met de vele verschillende smaken. Van IPA en Lambiek tot pils en Trappist, aan de hand van verschillende bierstijlen en hun hoofdsmaken ontdek je de diversiteit van zuur tot bitter en van zoet tot zout.  Tijdens deze lesavond wordt er niet alleen bier geproefd , maar bovendien wordt er ook aandacht besteed aan het ‘pairen’ met diverse gerechten.

De cursus vindt plaats in Blok 9 van Scholengroep Sint-Rembert van 19 tot 21 uur en kost 50 euro. De degustatie van verschillende bieren en aangepaste hapjes is in de prijs inbegrepen. Op voorhand inschrijven is verplicht en kan via de website van TIC, https://www.vormingticrembert.be/product/bierkennis/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *