Smile in Autobedrijf Decleir

Autobedrijf Decleir heeft niet alleen aandacht voor ‘de business’ maar heeft ook al altijd een warm hart gehad voor iedereen. Het bewijs daarvan is de jarenlange ondersteuning en sponsoring aan organisaties voor mensen met een beperking. Op zondag 11 november vindt er in de toonzaal van het bedrijf een verjaardagsconcert van Smile en een tentoonstelling van De Andere Academie plaats.

Geert Decleir: “De warmte en dankbaarheid die we van deze mensen terugkrijgen is één van de motoren die Autobedrijf Decleir draaiende houdt.  Op zondag 11 november ontvangen wij u graag in onze toonzaal voor een optreden van het Smile Koor en kennismaking met de kunstwerken van de Andere Academie.

Tickets: www.koor-smile.be/ticketsbestellen.html

Het Smile Koor

“Smile is een gemengd koor voor mensen met een beperking die samen willen zingen. Daarbij wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van de koorleden en hun eigen talenten worden benadrukt.

Sinds de opstart van het smile koor 10 jaar geleden zijn wij trouwe sponsor. Ze kunnen rekenen op onze financiële en logistieke ondersteuning. Nu komen zij voor het eerst zingen bij ons in de toonzaal.”

Meer info: https://www.koor-smile.be/

De Andere Academie

“De Andere Academie is een vrijwilligersorganisatie die tot juni 2017 een opleiding beeldende kunst organiseerde voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Vanaf september 2017 is de organisatie van de vorming overgenomen door de Kunstacademie Torhout, afdeling beeldkunst. De opleiding bestaat uit het atelier tekenen en schilderen en het atelier boetseren. Vanaf september 2017 wordt de kerntaak van De Andere Academie het promoten van het werk van de cursisten.”

Geert Decleir is als oprichter van de Andere Academie sinds het prille begin één van de stuwende motoren achter deze organisatie. Sinds enkele weken heeft hij de taak van voorzitter op zich genomen.
“Ook hier leveren wij met veel enthousiasme financiële ondersteuning en logistieke hulp.”

Meer info: http://www.deandereacademie.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *